Werken bij Agricon

Circular. Sustainable.Together.

Join the family!

Agricon is meer dan een verzameling van individuen. Als groep leren we enorm veel van elkaar. Zo kijken we steeds met een frisse blik naar ons ruime aanbod en onze innovatieve ontwikkelingen.

Wil jij hier mee aan werken? We verwachten dat iemand met een portie verantwoordelijkheid en plezier bij ons begint. Voor de rest ga je ‘t hier fijn vinden!

Onze recente vacatures

Bulldozerchauffeur

We zijn een familiebedrijf, gelegen te Balen, dat gespecial...

Heftruckchauffeur

We zijn een familiebedrijf, gelegen te Balen, dat gespeciali...

Operator

We bieden een marktconforme verloning met maaltijdcheques en...

Onze visie

Waar Agricon zich ook al sinds 1997 mee bezighoudt? Met de natuur centraal te stellen en zo te helpen om impact te maken voor een ‘groenere’ wereld.

En dat gebeurt niet alleen met natuurlijke producten of duurzame samenwerkingsverbanden. Wel door onze duurzame visie in onze bedrijfsvoering & in onze nieuwe locatie te verweven. Met het recycleren van reststromen die anders op de afvalberg eindigen bijvoorbeeld. Met de ontwikkeling van nieuwe machines & technologieën die ervoor zorgt dat we onze groene visie wereldwijd uitrollen. Zo gaan we elke duurzame uitdaging aan.

Agricon zette zijn expertise op het gebied van circulaire grondstoffen en turfvervangende potgronden op de kaart als één van de pioniers in Europa. Dat doen we allemaal door strategie, creativiteit en onze groene visie te combineren. Duurzaamheid in al haar facetten. Zo zorgen wij voor tevreden tuiniers die de omgeving vergroenen!

Gaan we daarin altijd een stapje verder? Uiteraard. Maar dat kan enkel met een team dat dezelfde familiale waarden als de familie Covens uitdraagt. Loyale zielen die zich betrokken voelen en onze visie mee bewaken in een warme werkomgeving, kom erbij!

Onze missie

Als flexibel bedrijf zetten we in op kwalitatieve producten van natuurlijke oorsprong én dat aan een correcte prijs. Van bij het begin gaat ons ervaren en zeer toegewijd team streven naar eerlijkheid, openheid, rechtvaardigheid en integriteit.

We voelen ons persoonlijk én als bedrijf verantwoordelijk voor alles wat we ondernemen. Voor elke invalshoek ligt er een duidelijke focus op een duurzame groei van onze business. Daarna investeren we in ecologische & kwalitatieve producten én in een sterk en hecht team. Maar als onafhankelijke familiale onderneming lukt ons dat alvast aardig goed.

Onze Agricon
locaties

Een bende bedrijven die de krachten bundelen: wij zijn Agricon Group. We verdelen onze producten onder meer in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en verder vanuit verschillende productiesites en logistieke laadplatformen in binnen- & buitenland.