Fiberbeast

Circular. Sustainable.Together.

Innovatieve en toekomstbestendige oplossingen

Agricon is méér dan een producent voor natuurlijke producten. We blijven leren, innoveren en groeien naar een nog duurzamere schors- en potgrondproducent. Met Fiberbeast bijvoorbeeld.

Fiberbeast bestaat uit machines en processen die ruwe houtachtige materialen zoals houtchips en schorsresiduen verwerken tot hoogkwalitatieve houtvezels. Fiberbeast staat voor het totaalplaatje: van snijden en maaien tot verhakselen en reinigen. Deze machine past moeiteloos de structuur van elk houtvezelproduct aan naar de gewenste toepassing en eigenschappen van het eindresultaat!

Fiberbeast Pro

We hanteren de expertise van ons team mechanici en een gezonde dosis ondernemerszin om Fiberbeast voortdurend te verbeteren. Zonder twijfel, want wij kennen de behoeften van onze collega-potgrondproducenten en gebruiken deze als handvatten. Om een onderscheidende waarde te creëren voor onze business gaan we dus nog een stapje verder: met Fiberbeast Pro. Deze nieuwe, modulaire machine mét hygiëniseringsinstallatie valoriseert naast houtachtige materialen ook restmaterialen uit natuur-, bos- en landschapsbeheer.

Met Fiberbeast biedt Agricon een innovatieve en toekomstbestendige oplossing om hoogwaardige turfalternatieven te ontwerpen, zowel voor de particuliere als professionele markt. Zo draagt Agricon bij aan het behoud van veenlanden. En creëert Fiberbeast impact met een lagere CO2 voetafdruk, een teruglopend zoetwaterverbruik en een grotere opbrengst per vierkante meter die op z’n beurt zorgt voor meer welvaart wereldwijd.

no alternate text specified

Verkoop / Spare parts

Maaike Bakker
00352691381981
Maaike.bakker@agricon.be

Guy Convens
0032496217030
Guy.convens@agricon.be

Plannen / Automatisatie / In dienst stellen

Gerrie Convens
gerrie.convens@agricon.be

Duurzaamheid op de éérste plaats

Kwaliteit

Méér dan ooit de beste kwaliteitsgarantie ...